RTIF8

    
     

Tasakattoisessa rivarissa on Salman, Olan ja pikku-Leonan rempattu koti. Se on lasten valtakunta, jossa aikuisillakaan ei ole tylsää.
 Ikiomalta pihalta löytyy kaikki, mistä vain pieni ihminen voi haaveilla. Suuri terassi tuplaa kesäisin kodin koon.
Musta ja valkoinen rauhoittaa elävää elämää. Punainen tuo särmää sinne, missä sitä tarvitaan. Musta pehmeä lattiamatto on kuin tatami, joka kutsuu pienet varpaat peliin tai ystävät yhteen.
Perheen äidin päiväkirjan sivuja on taiteessa, jota voi bongata sieltä ja täältä kodista. Isän eletty elämä on nappiksissa ja palloissa, jotka ovat tulleet potkituiksi.
 Urheilu onkin perheen yhteinen tärkeä juttu, jossa touhuenergiaa puretaan.Welcome to the remodeled terraced house where Salma, Ola and little Leona live. It is a kingdom of children, but adults won't get bored there either. In their very own yard you can find everything that a little person can dream of. A big terrace doubles the size of the home in the summertime.


The black and white color scheme calms down the liveliness of everyday life. Red accents bring vibrance here and there. The black soft rug is like a tatami inviting little toes to jump up and down, or friends to gather around.


Art on the walls, painted by the mother of the family, are like pages of her diary reflecting their life. The father's past can be seen in football shoes and balls that have been kicked on fields many times over. Sports is an activity that the whole family shares, a good way to release some of their energy. 

Concept: Mirja Karjula
Photos: Riikka Kantinkoski
Translation: Merja Barry 

35 kommenttia:

 1. Nimetön11/02/2011

  Mahtava!! Love it! Antaa itselle potkua juuri hankitun rivarin remppaan ja sisustamiseen. Ei siis tarvi aina olla omakotitalo, vaan rivaristakin saa sellasen kun haluaa ja tahtoo ;)

  VastaaPoista
 2. Nimetön11/02/2011

  Ehdottomasti surkein täällä esitellyistä kodeista. Kylmä ja persoonaton, ei sitten piiruakaan mielenkiintoinen. Anteeksi.. mutta kai muutkin kuin kiittävät kommentit voi sanoa ääneen?

  VastaaPoista
 3. Nimetön11/02/2011

  Nää kotiesittelyt on kyllä aina yhtä hyviä! Älyttömän inspiroivia! PAljon parempia kuin yksikään sisustuslehti! Janoan lisää..

  VastaaPoista
 4. Wow! Love the monochrome colour scheme, gorgeous house.

  VastaaPoista
 5. Nimetön11/02/2011

  Ihana koti!
  Tykkään.

  Virpi

  VastaaPoista
 6. Nimetön11/02/2011

  Ihanat kuvat, etenkin se mustavalkoinen jossa on pienet varpaat. Niin pehmoinen ja lämmin kuva, mutta miksi se viimeinen kuva on pitänyt laittaa mukaan rikkomaan kokonaisuuden?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Viimeinen kuva on asukkaiden toiveesta.

  VastaaPoista
 8. Nimetön11/03/2011

  Hieno koti, kiitos esittelystä! Lattia on varmati käytännöllinen lapsiperheessä. Kylppärin seinälaatta on upea, kodin katto kaunis. Tykästyin lasten vuodevaatteisiin -mistähän punavalkoinen kangas on?

  VastaaPoista
 9. Mahtavia kuvia! ja ihania ko lapsista!:)

  VastaaPoista
 10. Nimetön11/03/2011

  Hieno kokonaisuus.Upea lattia!

  VastaaPoista
 11. Nimetön11/03/2011

  So sweet home! I love it!!

  Karin

  VastaaPoista
 12. Nimetön11/03/2011

  Saa haaveilemaan rempasta omassa rivarissa.
  Keittiö on mun lemppari!

  Eeva.

  VastaaPoista
 13. Nimetön11/03/2011

  Hei!
  rohkeasti käytetty mustaa. silti ei tunkkainen. Keittiö on tosi hieno(yleensä valkoisuuksien sekaan.)
  mielestäni persoonallisuus näkyy.Taidetta, suoruutta... eikä liiemmälti ole niitä kotien mustjuttuja.
  Antakaa matkan jatkua!!

  VastaaPoista
 14. Nimetön11/03/2011

  Sanoisin samaa kuin joku tuolla ketjun alussa.
  Koti on kaunis, puhdas, taiteellinen, viihtyisäkin.
  Mutta olen jo nähnyt tämän.

  Niin monissa blogeissa nykyisin mennään mustalla, valkoisella, keltaisella, vihreällä värillä. Se on varma valinta, koska silloin tietää, että on varmasti hyväksytty ja hyvällä maulla tehty sisustus, kun sen tyylistä on niin monissa paikoissa esillä. Mutta onko siinä enää mitään uutta tai erityisen persoonallista?

  VastaaPoista
 15. Nimetön11/03/2011

  Kaunista, kaunista. Hallittu kokonaisuus harkittuine yksityiskohtineen. Täydellisyyteen tuo kaivatun roson lapset ja heidän tuoma elämänmaku. Pidin kovasti!

  VastaaPoista
 16. Nimetön11/03/2011

  Ihana läiskähdys lattialla! Juuri tätä, mitä sisustuslehdet eivät näytä. Rohkea veto antaa koti esittelyyn, joten iso kiitos perheelle.

  VastaaPoista
 17. Nimetön11/03/2011

  Niin kaunis hääkuva. Ja pienet ruusuvarpaat. Ja koti, jossa ei rönsyillä. Vaan tyyli pitää loppuun asti. Tykkään! Riina.

  VastaaPoista
 18. Nimetön11/03/2011

  Minäkin tykkään. Remppa on todella onnistunut. Olisi ollut kiinnostavaa, jos mukana olis ollut vaikka yksi kuva siitä, mitä koti oli ennen remppaa. Elämänmakua ja elämää.

  VastaaPoista
 19. Nimetön11/03/2011

  Tykkään todella. Vaihtoehdoksi olisi kiva nähdä taas näiden graafisten rinnalla jotain pehmeämpää, valkoista ja vaikka pellavaa.

  Mutta iso kiitos!

  VastaaPoista
 20. Nimetön11/03/2011

  Kaunis, ihana koti, tykkäsin todella paljon! Selkeä ja tyylikäs, mutta ihania lämpöisiä yksityiskohtia. Etenkin tykkäsin siitä, miten lapsia ja lasten hyvinvointia on ajateltu kaikissa asioissa...ja se piha, kateeksi käy! :) Upeasti, tyylillä toteutettu remppa, ja aivan hirmuisen suloisia lapsia!

  VastaaPoista
 21. Nimetön11/04/2011

  Kaunis koti, missä lapsetkin saa näkyä. :)

  VastaaPoista
 22. Nimetön11/04/2011

  Matta musta lattia ja liesituuletin, musta kimurantti hylly...Wou!!! Tykkään!
  R.

  VastaaPoista
 23. Lämmin kiitos kommenteista. Itselle oli tosi iso kynnys raottaa ovea – edes tämän pikavisiitin verran – rakkaimpien ihmisten elämään, ja täytyy sanoa, että palaute on koskettanut yllättävän paljon. Toivotaan, että ihmiset uskaltavat jatkossakin antaa kotejaan tämän ihanan blogin esiteltäväksi. Remontoimme kodin jo useampi vuosi sitten ja setin viimeinen kuva oli tarkoitettu kokonaiskuvaksi asunnon ostajaehdokkaille. Nyt kuva on kuitenkin poistettu, niin että Riikan upea setti pääsee paremmin oikeuksiinsa. Lasten pussilakanat ovat Ikeasta:)

  VastaaPoista
 24. Blogiton Tonton11/04/2011

  Mainio koti! Erityisesti tuo keinu teki vaikutuksen! Lapset ovat mainiosti läsnä, myös sisustusratkaisuissa, mutta eivät kuitenkaan hallitse kotia täysin suvereenisti.

  VastaaPoista
 25. Nimetön11/04/2011

  kiitos odotetusta kotiesittelystä. Tällä kertaa ei minulle tullut wow-elämystä, mutta mielenkiintoistahan tämäkin oli. Miten muka viimeinen kuva lapsista rikkoo kokonaisuuden?
  manta

  VastaaPoista
 26. alkuperäinen viimeinen kuva on jo poistettu omistajien toimesta.

  VastaaPoista
 27. Taas kerran kaunis koti, kauniit kuvat. Kiitos silmänruuasta :)

  VastaaPoista
 28. Nimetön11/06/2011

  Kiitos tästä. Kivan näköistä on, mutta minäkin kaipaisin jotain uutta. Näitä mustavalkoisia koteja pienin väripiristein kun on blogit ja sisustuslehdet pullollaan. Mutta tämä teidän tyylinne esitellä koteja on jotain niin hienoa! (Ja rohkeita ne, jotka suostuvat näyttämään kotinsa, kaikkien kommentoitavaksi!) Jatkakaa, kiitos! :)

  VastaaPoista
 29. Nimetön11/06/2011

  ihana ja lämminhenkinen koti! miksi ihmeessä viimeinen kuva, joka oli otettu ulkoapäin, on poistettu?? näin sen edellisellä kerralla, kun visiteerasin tällä sivustolla, eikä kuva mielestäni rikkonut millään lailla kokonaisuutta! tahtoisin juuri nähdä enemmänkin kokonaisuuksia eri kodeista, kaikki kuvat tuppaa olemaan yksityiskohdista! mutta hienoja ne on nekin.

  VastaaPoista
 30. Nimetön11/07/2011

  Ihanien ihmisten ihana koti! I like u and your home.

  VastaaPoista
 31. Nimetön11/07/2011

  Mistä nuo veikeet isosankaiset mukit on? Mukava koti. Itte tykkään silti "vanhemmasta" tyylistä. Ehkä vähän liian kliininen miun makuun.

  VastaaPoista
 32. Sai minut huokailemaan. Kaunista. Arkiestetiikkaa.

  Ja tämä koti, kuten edellisetkin, sai taas tsemppaamaan, että kyllä se remontti kannattaa...

  VastaaPoista
 33. Nimetön11/11/2011

  Ihana koti! Ei missään tapauksessa kylmä ja persoonaton, vaan ehkä paras tähän mennessä esitellyistä. Lapsetkin niin suloisia.

  VastaaPoista
 34. Nimetön11/13/2011

  Ihana, ihana koti ja ihmiset!

  VastaaPoista