RTIF8

    
     

Tasakattoisessa rivarissa on Salman, Olan ja pikku-Leonan rempattu koti. Se on lasten valtakunta, jossa aikuisillakaan ei ole tylsää.
 Ikiomalta pihalta löytyy kaikki, mistä vain pieni ihminen voi haaveilla. Suuri terassi tuplaa kesäisin kodin koon.
Musta ja valkoinen rauhoittaa elävää elämää. Punainen tuo särmää sinne, missä sitä tarvitaan. Musta pehmeä lattiamatto on kuin tatami, joka kutsuu pienet varpaat peliin tai ystävät yhteen.
Perheen äidin päiväkirjan sivuja on taiteessa, jota voi bongata sieltä ja täältä kodista. Isän eletty elämä on nappiksissa ja palloissa, jotka ovat tulleet potkituiksi.
 Urheilu onkin perheen yhteinen tärkeä juttu, jossa touhuenergiaa puretaan.Welcome to the remodeled terraced house where Salma, Ola and little Leona live. It is a kingdom of children, but adults won't get bored there either. In their very own yard you can find everything that a little person can dream of. A big terrace doubles the size of the home in the summertime.


The black and white color scheme calms down the liveliness of everyday life. Red accents bring vibrance here and there. The black soft rug is like a tatami inviting little toes to jump up and down, or friends to gather around.


Art on the walls, painted by the mother of the family, are like pages of her diary reflecting their life. The father's past can be seen in football shoes and balls that have been kicked on fields many times over. Sports is an activity that the whole family shares, a good way to release some of their energy. 

Concept: Mirja Karjula
Photos: Riikka Kantinkoski
Translation: Merja Barry 

35 kommenttia:

  1. Anonyymi11/02/2011

    Mahtava!! Love it! Antaa itselle potkua juuri hankitun rivarin remppaan ja sisustamiseen. Ei siis tarvi aina olla omakotitalo, vaan rivaristakin saa sellasen kun haluaa ja tahtoo ;)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi11/02/2011

    Ehdottomasti surkein täällä esitellyistä kodeista. Kylmä ja persoonaton, ei sitten piiruakaan mielenkiintoinen. Anteeksi.. mutta kai muutkin kuin kiittävät kommentit voi sanoa ääneen?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11/02/2011

    Nää kotiesittelyt on kyllä aina yhtä hyviä! Älyttömän inspiroivia! PAljon parempia kuin yksikään sisustuslehti! Janoan lisää..

    VastaaPoista
  4. Wow! Love the monochrome colour scheme, gorgeous house.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi11/02/2011

    Ihana koti!
    Tykkään.

    Virpi

    VastaaPoista
  6. Anonyymi11/02/2011

    Ihanat kuvat, etenkin se mustavalkoinen jossa on pienet varpaat. Niin pehmoinen ja lämmin kuva, mutta miksi se viimeinen kuva on pitänyt laittaa mukaan rikkomaan kokonaisuuden?

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: Viimeinen kuva on asukkaiden toiveesta.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi11/03/2011

    Hieno koti, kiitos esittelystä! Lattia on varmati käytännöllinen lapsiperheessä. Kylppärin seinälaatta on upea, kodin katto kaunis. Tykästyin lasten vuodevaatteisiin -mistähän punavalkoinen kangas on?

    VastaaPoista
  9. Mahtavia kuvia! ja ihania ko lapsista!:)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi11/03/2011

    Hieno kokonaisuus.Upea lattia!

    VastaaPoista
  11. Anonyymi11/03/2011

    So sweet home! I love it!!

    Karin

    VastaaPoista
  12. Anonyymi11/03/2011

    Saa haaveilemaan rempasta omassa rivarissa.
    Keittiö on mun lemppari!

    Eeva.

    VastaaPoista
  13. Anonyymi11/03/2011

    Hei!
    rohkeasti käytetty mustaa. silti ei tunkkainen. Keittiö on tosi hieno(yleensä valkoisuuksien sekaan.)
    mielestäni persoonallisuus näkyy.Taidetta, suoruutta... eikä liiemmälti ole niitä kotien mustjuttuja.
    Antakaa matkan jatkua!!

    VastaaPoista
  14. Anonyymi11/03/2011

    Sanoisin samaa kuin joku tuolla ketjun alussa.
    Koti on kaunis, puhdas, taiteellinen, viihtyisäkin.
    Mutta olen jo nähnyt tämän.

    Niin monissa blogeissa nykyisin mennään mustalla, valkoisella, keltaisella, vihreällä värillä. Se on varma valinta, koska silloin tietää, että on varmasti hyväksytty ja hyvällä maulla tehty sisustus, kun sen tyylistä on niin monissa paikoissa esillä. Mutta onko siinä enää mitään uutta tai erityisen persoonallista?

    VastaaPoista
  15. Anonyymi11/03/2011

    Kaunista, kaunista. Hallittu kokonaisuus harkittuine yksityiskohtineen. Täydellisyyteen tuo kaivatun roson lapset ja heidän tuoma elämänmaku. Pidin kovasti!

    VastaaPoista
  16. Anonyymi11/03/2011

    Ihana läiskähdys lattialla! Juuri tätä, mitä sisustuslehdet eivät näytä. Rohkea veto antaa koti esittelyyn, joten iso kiitos perheelle.

    VastaaPoista
  17. Anonyymi11/03/2011

    Niin kaunis hääkuva. Ja pienet ruusuvarpaat. Ja koti, jossa ei rönsyillä. Vaan tyyli pitää loppuun asti. Tykkään! Riina.

    VastaaPoista
  18. Anonyymi11/03/2011

    Minäkin tykkään. Remppa on todella onnistunut. Olisi ollut kiinnostavaa, jos mukana olis ollut vaikka yksi kuva siitä, mitä koti oli ennen remppaa. Elämänmakua ja elämää.

    VastaaPoista
  19. Anonyymi11/03/2011

    Tykkään todella. Vaihtoehdoksi olisi kiva nähdä taas näiden graafisten rinnalla jotain pehmeämpää, valkoista ja vaikka pellavaa.

    Mutta iso kiitos!

    VastaaPoista
  20. Anonyymi11/03/2011

    Kaunis, ihana koti, tykkäsin todella paljon! Selkeä ja tyylikäs, mutta ihania lämpöisiä yksityiskohtia. Etenkin tykkäsin siitä, miten lapsia ja lasten hyvinvointia on ajateltu kaikissa asioissa...ja se piha, kateeksi käy! :) Upeasti, tyylillä toteutettu remppa, ja aivan hirmuisen suloisia lapsia!

    VastaaPoista
  21. Anonyymi11/04/2011

    Kaunis koti, missä lapsetkin saa näkyä. :)

    VastaaPoista
  22. Anonyymi11/04/2011

    Matta musta lattia ja liesituuletin, musta kimurantti hylly...Wou!!! Tykkään!
    R.

    VastaaPoista
  23. Lämmin kiitos kommenteista. Itselle oli tosi iso kynnys raottaa ovea – edes tämän pikavisiitin verran – rakkaimpien ihmisten elämään, ja täytyy sanoa, että palaute on koskettanut yllättävän paljon. Toivotaan, että ihmiset uskaltavat jatkossakin antaa kotejaan tämän ihanan blogin esiteltäväksi. Remontoimme kodin jo useampi vuosi sitten ja setin viimeinen kuva oli tarkoitettu kokonaiskuvaksi asunnon ostajaehdokkaille. Nyt kuva on kuitenkin poistettu, niin että Riikan upea setti pääsee paremmin oikeuksiinsa. Lasten pussilakanat ovat Ikeasta:)

    VastaaPoista
  24. Blogiton Tonton11/04/2011

    Mainio koti! Erityisesti tuo keinu teki vaikutuksen! Lapset ovat mainiosti läsnä, myös sisustusratkaisuissa, mutta eivät kuitenkaan hallitse kotia täysin suvereenisti.

    VastaaPoista
  25. Anonyymi11/04/2011

    kiitos odotetusta kotiesittelystä. Tällä kertaa ei minulle tullut wow-elämystä, mutta mielenkiintoistahan tämäkin oli. Miten muka viimeinen kuva lapsista rikkoo kokonaisuuden?
    manta

    VastaaPoista
  26. alkuperäinen viimeinen kuva on jo poistettu omistajien toimesta.

    VastaaPoista
  27. Taas kerran kaunis koti, kauniit kuvat. Kiitos silmänruuasta :)

    VastaaPoista
  28. Anonyymi11/06/2011

    Kiitos tästä. Kivan näköistä on, mutta minäkin kaipaisin jotain uutta. Näitä mustavalkoisia koteja pienin väripiristein kun on blogit ja sisustuslehdet pullollaan. Mutta tämä teidän tyylinne esitellä koteja on jotain niin hienoa! (Ja rohkeita ne, jotka suostuvat näyttämään kotinsa, kaikkien kommentoitavaksi!) Jatkakaa, kiitos! :)

    VastaaPoista
  29. Anonyymi11/06/2011

    ihana ja lämminhenkinen koti! miksi ihmeessä viimeinen kuva, joka oli otettu ulkoapäin, on poistettu?? näin sen edellisellä kerralla, kun visiteerasin tällä sivustolla, eikä kuva mielestäni rikkonut millään lailla kokonaisuutta! tahtoisin juuri nähdä enemmänkin kokonaisuuksia eri kodeista, kaikki kuvat tuppaa olemaan yksityiskohdista! mutta hienoja ne on nekin.

    VastaaPoista
  30. Anonyymi11/07/2011

    Ihanien ihmisten ihana koti! I like u and your home.

    VastaaPoista
  31. Anonyymi11/07/2011

    Mistä nuo veikeet isosankaiset mukit on? Mukava koti. Itte tykkään silti "vanhemmasta" tyylistä. Ehkä vähän liian kliininen miun makuun.

    VastaaPoista
  32. Sai minut huokailemaan. Kaunista. Arkiestetiikkaa.

    Ja tämä koti, kuten edellisetkin, sai taas tsemppaamaan, että kyllä se remontti kannattaa...

    VastaaPoista
  33. Anonyymi11/11/2011

    Ihana koti! Ei missään tapauksessa kylmä ja persoonaton, vaan ehkä paras tähän mennessä esitellyistä. Lapsetkin niin suloisia.

    VastaaPoista
  34. Anonyymi11/13/2011

    Ihana, ihana koti ja ihmiset!

    VastaaPoista