KEHTO
Vauvakuume ei ainakaan vähene, kun näkee tämän kehdon. Vauvoja on nukutettu kautta aikojen kehdossa. Pärekori kehdosta on aiemmin nähty "naturel-versio", mutta tässä ajatusta on jatkojalostettu. Syksyn 2011 Habitaren Trash Designiin tulee tämä Minna Jonesin kehto, jossa ripustusköydet on joustavaa kumia, ja ne saa helposti irti. Pärepinta on käsitelty sellaiseksi ettei siitä irtoa tikkuja. Korin patjaa voi käyttää myös vaipanvaihto alustana, koska sen toinen puoli on froteetrikoota, ja toinen kosteuden kestävää tekokuitua. Vauva-ajan mentyä kehto voi toimia vaikka lelukorina.

Seeing this cradle will definitely not reduce your baby fever. Since the beginning of time, babies have slept in cradles. We have previously seen a natural version of this birch bark cradle, but now the idea has been developed further. Next fall at the Habitare fair, the Trash Design exhibition will present this cradle by Minna Jones. The ropes for hanging the cradle are made from stretchy rubber and they are easily detached. The bark has been treated to prevent splinters. The mattress from the cradle can also be used as a diaper pad, with one side made from terry cloth and the other from moisture resistant fiber. When the baby phase has passed, you could use this cradle as a toy basket, among other things.
 (Translation: Merja Barry)  
7 kommenttia:

 1. Nimetön6/04/2011

  I-HA-NA! Laskettu aika on vaan jo huomenna eli ei meidän vauva taida ehtiä moisessa ihanuudessa kölliä ;)!

  Manna

  VastaaPoista
 2. Näyttää aika hauskalta kehdolta. Pärekori saattaisi näyttää vieläkin paremmalta jos sitä ei olisi maalattu harmaaksi, vaan annettu olla luonnollisen värisenä ja näyttää puun syyt jne. pinnanmuodot.

  VastaaPoista
 3. Nimetön6/04/2011

  rahaa netistä - Susanna Vennon idea on juuri mitä kuvailet, ihana; http://www.susannavento.fi/sivu63.html
  Minttu K.

  VastaaPoista
 4. Ts Tuula Pöyhösen on se "naturel" versio Susanna Vennon stailaamissa kuvissa. Lapsille suunnitelluissa jutuissa tulee usein eteen turvallisuus kysymykset..siksi musta on hienoa, että kehto on saanut näinkin toimivan muodon pärekorissa. Aikaa ennen meitä noita kysymyksiä ei ole paljon pohdittu."Äitiyspakkauslaatikko"-ensisänky vauvalle on ollut pärekori pirtissä. Uteliaisuudella odotan, mitkä on ne Minnan tekemät muut Trash designiin matkaavat tuotteet. Se on ainakin varmaa, että ne on yhtä hyvin loppuun vietyjä, kuin tämä.

  VastaaPoista
 5. Nimetön6/06/2011

  Oh now i see the shop,fantastic!
  so sad the cushions are gonne.

  VastaaPoista