PUNAINEN NORSU

Punainen norsu tulee Suomesta, ja tuoksuu Suomelta; hillalta ja raparperilta ja mustikalta:)

Minä niin pidän tuosta rastapäisestä naisesta, jonka lapsi Punainen Norsu on. Hänessä on yhtä paljon iloa, kuin Punaisen Norsun kierrätysmateriaaleista valmistetuissa lasten vaatteissa. Hän on tehnyt työnsä niin hyvin ja taidokkaasti, että häntä plagioidaan kaikkialla. Hän voi olla ylpeä siitäkin, jos sekin saa aikaan sen, että vanhasta luodaan uutta, ja sienimetsässä tallustetaan isoäidin vanhasta verhosta tehdyssä takissa.

Punainen Norsu on yksi ja monta, Mutta toista samanlaista Punaista Norsua ei ole. Punainen Norsu on satua ja totta.Lapsille se on uusi, mutta heidän vanhemmilleen Punaisessa Norsussa on jotain oudon tuttua. Punaisesta Norsusta tulee mieleen kaikki, mikä on hyvää siinä, kun on lapsi. www.punainennorsu.com

Punainen Norsu (Red Elephant) comes from Finland, and carries with it fragrances of Finland: cloudberries, rhubarb and blueberries.

Punainen Norsu is many things, and there is no other like it. Punainen Norsu is part fairytale, part reality. To the children it is all new, but to their parents there is something oddly familiar in it. When you think of Punainen Norsu, you can remember all good things in your childhood, and everything that's nice about being a child.

I like that woman with dreadlocks, the mother of Punainen Norsu. There is as much joy and happiness in her as in those children's clothes made of recycled materials that you can find in the Punainen Norsu shop. She has done her work so well, so skillfully that people are copying her work everywhere.  It is only a good thing though, and something to be proud of, if her influence makes other people create new from old things, and children will walk in jackets made from grandmother's old curtains.( translation;M.B.)

7 kommenttia:

 1. www.punainennorsu.fi ==> www.punainennorsu.COM

  VastaaPoista
 2. voi tätä riemua kun kolmannen kuvan hatun kangas on täsmälleen samaa kuin ihan juuri käyttöön pääsevä lakkiaismekkoni !

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/22/2011

  Nuo takit on niiiin hienoja! Saadaanko taas pian ihastella täällä persoonallisia koteja?
  Johanna

  VastaaPoista
 4. Hyvää kannattaa odottaa:).
  Viikko sitten kuvasimme monta kaunista kotia..
  Aivan just tulee eka niistä tänne!
  m.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5/25/2011

  Ei Punainen Norsu keksinyt vanhojen kankaiden uusiokäyttöä, joten palgioinnista puhuminen oli aika outo ilmaus tekstissä.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat& tosi ihania nuo Punaisen Norsun tuotokset! Minäkään en tosin pitänyt tuosta plagiointiväitteestä: vaatteita on tehty samalla idealla jo vuosikymmeniä, jo kauan ennen tätä yritystä, joten eivät muut alan toimijat tai yksityiset ompelijat kyllä mitään plagioijia ole...ja ideoita on lainannut Punainen Norsukin muilta (niin yrittäjät tekevät, koska pyörää tuskin enää kukaan keskii uusiksi!): vaikkapa heidän nettikauppansa ulkonäkö on hämmästyttävän samannäköinen (nimen fonttia myöten) kuin erään ulkomaisen, ennen Punaista Norsua aloittaneen kierrätysvaateyrityksen sivut. Sattumaa - tai sitten ei.

  VastaaPoista