RTIF#5


photos: Riikka Kantinkoskiconcept: Mirja Karjula      translation: Merja Barry

26 kommenttia:

 1. Anonyymi5/24/2011

  Taas kerran ihana koti. Iloinen ja elämänmakuinen.

  VastaaPoista
 2. Ihana koti jälleen kerran!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/24/2011

  tää koti kolahti. Ei tullut olo että "stailattu" ja laitettu liikaa. Vaan ihan kodin näköinen. kodikas.rento.värikäs, aito.suloinen.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/24/2011

  Värikästä ja iloista! Tuleeko muuntyylisiä koteja kuin rempattuja retro-kohteita marimekko-maustein?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5/24/2011

  Another incredible Finnish home! Each and every post is magical, and I'm always hoping there is a new one to discover...Thank you so much!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi5/24/2011

  Ihanan eloisia ja erilaisia koteja täällä!
  Ei sellaisia jäykkiä "messutaloja"
  Oli aamun piristysruiske!

  VastaaPoista
 7. ihana koti! ja mahtava idea maalata liitutaulumaalia suoraan lautaseinälle!! todella elämänmakuisia ja aitoja kuvia jälleen!

  VastaaPoista
 8. Mielettömän ihana! Aito, värikäs... :) tykkäsin tosi paljon! :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi5/25/2011

  Ihanan näköistä, mahtavasti värejä.
  onko teidän kuvaamat kodit tuttujanne ja sukulaisianne, vai jotenkin muuten löydettyjä kiinnostaisi se kovast.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi5/25/2011

  Voi kiitos, kiitos, kiitos! Upeita kuvia upeasta kodista. Aivan henkeäsalpaava!
  Johanna

  VastaaPoista
 11. Anonyymi5/25/2011

  Kiva koti!
  Mutta minäkin kaipaisin myös muita tyylilajeja edustettuna, kuin tämän tyylisiä. Yksinkertaisempia,pelkistetympiä, ei siltikään tarkoitettuna niitä messukohteita blong-bling-liesukupuineen ja valaisimineen.

  VastaaPoista
 12. Kiva saada kommentteja ja kaikenlaista palautetta. Muistutettakoon että emme ole sisutuslehti, joten voimavaramme ovat rajalliset. Lähtökohtamme on alusta asti ollut näyttää paloja suomalaisista kodeista lämminhenkisellä tavalla. Sellaisista kodeista, joista välittyy eletty elämä ja eläjiensä näköiset puitteet. Teemme tätä vain omasta ilosta emmekä saa tästä palkkaa. Siksi emme myöskään metsästele designkoteja vartavasten, vaan otamme sen mikä meille annetaan ja mikä tulee vastaan esim. tutuilta ja tutuntutuntutuilta tietenkin viidakkopuhelimen avustamana ja oman intuition voimin.
  Emme myöskään stailaa koteja vaan kuvaamme ne niin kuin ne on. Mielestämme näissä viidessä kodissa on ollut täysin erilaiset lähtökohdat sisustuksessa, mutta harmi mikäli se ei välity kuvista. Tulossa on tulevaisuudessa ainakin yksi uusi omakotitalo, sekä yksi koti romantiikan nälkäisille. Jos jollakulla on mielessään joku kiva koti, siitä voi tietenkin laittaa s-postiin palautetta:)
  -r-

  VastaaPoista
 13. http://www.amerrymishapblog.com/

  Tällaisesta tulee taas niin hyvä mieli.
  On ihmisiä, jotka näkevät ja tuntevat sen saman, mitä mekin.
  Sen juuri, mitä haluamme kuvillamme välittää.
  Me ollaan ihan eri levelillä, kuin sisustuslehdet; pöydän alla:) ja kaapissa.
  Arki ja luonnollisuus; siinä on lähde, mistä ammennamme.

  Thank you Merry mishap! Thank you again!

  Kiitos systeri&co!

  m.

  VastaaPoista
 14. Taas aivan ihana koti ja kuvista välittyy juuri elämä eikä stailaus. Tästä kodista, väreistä ja kuvien tunnelmasta tuli lapsuus mieleen ja ikävä puutaloelämää! Kiitos kun teette näitä juttuja!

  VastaaPoista
 15. Miten kodikasta! Kuvat hienoja kuten aina, kyllä te ossaatta!

  En allekirjoita kommentteja, joissa ihmetellään samantyyppisiä koteja. Viidestä kodista kaksi on ollut värikkäitä ja nekin kuitenkin tyyliltään kovasti erilaisia. Minä ainakin olen huomannut jokaisen kodin tyylin aivan omakseen.

  Kiitos kun jaksatte löytää näitä koteja, ilman palkkaa, pelkästä rakkaudesta sisustamiseen ja elämään, meidän iloksemme. Kiitos!

  VastaaPoista
 16. Anonyymi5/27/2011

  Jatkakaan vaan samaa tietä! Teillä on upea kyky löytää,kuvata ja kuvailla tunnelmia.
  Minusta kaikki kodit ovat olleet myös hyvin erilaisia, elämänmakuisia ja oikeita.
  Vaikka eivät olisikaan oman sisustusmaun mukaisia niin ne ovat niin ihanaa katsottavaa, elämän taidetta!

  VastaaPoista
 17. Thank you for another wonderful road trip! I just had to re-blog it... I got a question regarding the black and white sofa: do you know where it comes from? Thanks.

  VastaaPoista
 18. taas hieno tarina kuvattu! Iso kiitos teille kaikesta vaivasta ja työstä mitä näette näiden tarinoiden eteen, vaikka kivaa taitaa olla joka kerta? :) (ja taas tekee mieli halata)

  VastaaPoista
 19. Tosiaankin jokaisessa asunnossa on ollut omaa henkeä. Minusta ei paranisi valitella. Blogaajat tehkööt blogistaan näköisensä!

  VastaaPoista
 20. Tuleekohan kommenttini koskaan perille, kun niitä ei täällä näy?!

  Kiitos teille, jälleen kerran ihana koti.

  Ja blogi saa olla bloggaajien näköinen -ehkä siitä syystä esittelemänne kodit vaikuttavat joidenkin mielestä samanlaisilta. Kiinnitätte huomiota tiettyihin asioihin jne. Se on kivaa, erilaista antia kuin sisustuslehdissä.

  Mutta jos toivomusta saa heittää, niin perus skandinaavinen sekä ultramoderni kiinnostavat myös...

  VastaaPoista
 21. Nämä on aivan ihania nämä teidän kotijutut. Valitsen sopivan hetken ja sitten aloitan... On ihanaa klikkailla aina uusi iso kuva ruudulle ja aina toivon, ettei se ihan vielä ole viimeinen. Ei paineita, mutta tietäkää, että odotan aina jo seuraavaakin:). Onneksi bloginne muukin materiaali on mieluisaa. Kiitän kovasti tästä ja aiemmista kotivierailuista. Ihan parasta, tähän ei aikakausilehdet juurikaan pysty. Tai no jos nämä teidän jutut joskus julkaistaan myös painettuna, niin kyllä minä sen "lehtisen" haluan hyllyyni ilman muuta...

  VastaaPoista
 22. Anonyymi5/30/2011

  Sydäntä sykähdyttävän ihana!!Aina yhtä kutkutttavaa odottaa,mitä seuraavaksi!Iso kiitos teille,että jaatte näitä helmiä,tulee onnellinen olo..

  VastaaPoista
 23. Anonyymi6/02/2011

  Aivan hyperventiloin tuosta vanhasta puutalosta ja siitä miten se on hyvällä ja rennolla maulla laitettu sekoittaen uutta ja vanhaa. Ja miten kuvattu, vau. Osaisikohan kukaan vastata, mikä tuo perheen valkoinen vatekaappi on? Ikeaa?
  manta

  VastaaPoista
 24. Manta, Kvik:stä:). Thanks. Minäkin niin pidän siitä, että tuntuu elämä.

  VastaaPoista
 25. Anonyymi6/03/2011

  Minä jo mietinkin, koska tämä koti tulee esittelyyn :) Ihania kuvia ihanasta kodista ja perheestä. Minusta näissä kodeissa yhdistävää on rentous ja uskallus käyttää värejä. Kaiken ei tarvitse olla piilossa, että olisi viihtyisää. Tätä yritän itsekin opetella.
  Outi

  VastaaPoista