MAAILMAN PARAS ÄITI!

Äidit on kivoja. Ja erityisen kivoja kun ne tulee kylään ja auttaa päivän tai pari lastenhoidossa ja siivouksessa ja vieläpä pyytämättä. Ei se haittaa vaikka ei saisi koko huushollia putsplank, mutta kun on paljon yksin niin välillä ei edes tiedä mistä alottaisi. Lastenhuonekkin sai hetken kokea miltä tuntuu olla puhtoinen ja järjestyksessä, muutoin nopein tapa siivota on ollut vetää ovi perässään kiinni. Monesti leikki tosin jatkuu olohuoneeseen ja keittiöön, mutta suurin sotku jää kuitenkin suljettujen ovien taakse.  Nyt on sitten tilaa vihdoinkin tehdä se suurista suurin junarata joka menee sängyn alle ja takaisin. Kiitos Äiti!

Mum´s are best! And exspecially then when they come over and take care of your kids and help out cleaning the house, without asking! Our kids room had it´s moment to feel how to be clean and tidy. Usually the fastest clening method is to shut the door;) Finally we have room to make that biggest lego railway that goes under the bed and back! Thank you mum!

-r-

3 kommenttia:

 1. ❤ No nyt tuli äitiä ikävä!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/28/2011

  Kiva kuulla teistä ja nähdä ihania kuvia kodistanne!=) Harmi kun en pääse omaan blogiisi =(

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/29/2011

  Ihana valoisa ja värikäs lastenhuone. Tuollaista raikkautta lähden tavoittelemaan. Vielä, kun osaisi kuvata noin. Kiitos sinulle ja äidillesi kuvista! Onkosinulla omakin blogi?! UUh, varmaan upea!
  Johanna

  VastaaPoista