Maija Maija
Kun tykkää Maijasta, tykkää myös Marimekon ja Flow festivaalien yhteistyön tuloksena syntyneistä ihanuuksista. Flow-festari tuotteet; lasten ja aikuisten paidat, sekä kassit saatavana jo Elokuun alusta Marikulmasta, ja Flow-festareilta 12-14.8.2011.

P.s. Uskomatonta, mutta totta. Kaksivuotiaani sanoo selkäni takaa; äiti tuolla on mun kisu! Tarkoittaen hymy-naamaa veskassa. Ei se ole sun kisu. Sen on vain piirtäny sama Maija, joka piirsi myös sun kisupaidan. Kukaan ei voi väittää ettei väreillä olisi väliä!

If you dig Maija, you will also dig the lovelies that were born after the cooperation of Marimekko and the Flow Festival. Bags and shirts for adults and children will be available at the Marikulma shop and at the Flow Festival already in the beginning of August.

p.s. Unbelievable but true! My two-year-old said: 'Mom, that's my kitty over there!' Pointing at the smiley face on the bag. 'Oh that's not your kitty. It is just a face drawn by the same Maija who also drew the kitty on your shirt!' Who says colors don't matter?

Translation: Merja Barry


1 kommentti:

  1. Anonyymi8/01/2011

    voii miten söpö kassi! :> osaatko sanoa paljonko sillä on hintaa?

    VastaaPoista