Kesä ja onni/ part eight
Kesän ensimmäinen sadepäivä. Sataa sataa ropisee. Sen kyllä kuulee, vaikka ei näkisikään.

First rainy day for us, you really can hear it even though you have a sydvest on your eyes.4 kommenttia:

 1. Voi mitä ihania kuvia. Taas. Millä kameralla kuvaat? Omastani hajosi juuri objektiivi ja mietin kannattaako korjata vai hommata kokonaan uusi peli..
  p.s. M: tossukoitasi täällä juuri väännän :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Objektiivejahan saa aina uusia, ja käytettyjä sellaisia kannattaa suosia. Sain olla oppimassa yhdeltä Suomen parhaimmalta kuvaajalta paljon hetki sitten, ja olla osa mahtavaa kuvaustiimiä. Kuva viestimenä on niin vahva. Olen tyytyväinen, jos pystyn niiden kautta välittämään todellisia tunteita:). Itse olen kokenut, että alkuun ja pitkällekin pääsee hyvin esim Canon EOS 450d. Nämä kuvat on Canon EOS 400D:llä&pitkällä putkella, jälkimmäinen kamera on mulla lainaa vain. Ja täytyy myöntää, että olen rakastunut siihen!
  Riikalta voi myös kysyä vinkkejä pelistä ja vehkeistä!
  Tossukoista, odotan:). Yksi ihana persoonallinen lady meni polvisukilla ja varviksilla, kun hänet tapasin. Ehkä minäkin alan hulluttelemaan vähän!
  m.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7/19/2011

  Ihana barbapapa-sadetakki!
  Johanna

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedoista Mirja. Vien poloisen tällä viikolla huoltoon ja katsotaan mitä ne sanoo. Mulla on Sony (koska vanhat Minoltani ovat yhteensopivia), mutta Canonit olleet myös haaveissa. Mutta katsotaan mitä setä sanoo.

  VastaaPoista