MARIMEKKO AW11Kesä ei ole vielä edes alkanutkaan, ja täällä mietitään jo tulevaa syksyä. Meni meinaan kertaheitolla karderooppi uusiksi, kun näin nämä marimekon tulevan syksyn vaatteet. Aivan täydellinen setti antaa luvan haaveilla! Tuolla kokoonpanolla olisi hyvä aloittaa töihin paluu syksyllä. Tai jos työpaikka onkin kotona, voi noihin vaatteisiin sujahtaa se mukavuudenhaluinen ballontallaaja, joka suosii telttaa ja pussia tyköistuvuuden sijaan. Marimekon syksy on täynnä arkiromanttiikkaa. Leikkauksilla leikitellään ja maalaukselliset printit tuo juhlan arkeen. Niistä huokuu se viimeistelemättömyys, joka on nyt niin hot.
Vastakohdat on se ensi talven juttu. Ole joko yliöveri, tai vähäeleisen varma yksinkertaisuuteen turvautuja, et jätä kylmäksi ketään.
Vink, vink iskät äitienpäivä lähestyy, Marimekolle voi ostaa lahjakortteja!

Katso Marimekon syksy/talvi 2011 -muotinäytösvideo täältä

Summer has not even started yet, and here we are, thinking about the next autumn. It´s this set of perfection that gives us a license to dream! It would be such a good start going back from homemum to workingmum by wearing these in next autumn. Or if you are workin at home, you can easily whiz to these clothes because they are so combftable. Marimekko´s AW11 is full of everyday romanticism. With fine and playfull cuts and artistic prints they bring celebration into the middle of ordinary life.
Add some colour or not. Opposite is the next winters number one thing. Be exaggerational or sophiticated, you don´t leave anybody cold. By the way...It´s mothersday soon, so maybe a giftcard for us?? ;)
Look Marimekko´s A/W fashionshow from  here.-r ja m-

4 kommenttia:

 1. Ihanaa inspiraatiota ja silmänruokaa. Toi punavalko raidallinen kaulaliina on nyt sitt mun "must have" ostoslistalla.

  Annaleena :)

  VastaaPoista
 2. i wish i could wear all of these looks this summer nonstop..on rotation :)

  VastaaPoista
 3. Annaleena: Mun must haave on tuo vihreä parka ja lököhousut!

  Krystal: Me too:)

  VastaaPoista
 4. Mun must have on nuo kukertavankikertävät pöksyt!

  VastaaPoista