KOKOPUU-KITCHEN"Se on syntynyt suomalaisessa metsässä, tulen ja veden ympärille. Se on syntynyt suomalaisesta pirtistä suomalaiseen pirttiin, luomaan kodille ilon, turvan ja ystävyyden keskipisteen. Se on muotoiltu elämään pitkään ja ilahduttamaan yhä uudestaan. Se on lähipuuta josta kauneus on veistetty esiin. Se on Isku Kokopuu."
- Muotoilija Jaani Vaahtera

Isku lanseerasi vuoden 2010 habitare messuilla Kokopuu-keittiömalliston. Mallisto koostuu erilaisista saarekemalleista, liesituulettimista sekä kalusteista. Materiaalina on suomalainen koivu. Tuotteella on yli 50-vuoden laadullinen ja esteettinen käyttöikä. Kokopuu malliston on suunnitellut muotoilija Jaani Vaahtera. Hienoa työtä sanomme me!

"The minimalistic beauty of the new Isku Kokopuu Kitchen combined with the ecological use of wood and the idea of the kitchen truly being the heart of the home. The primary aim behind the design of Isku Kokopuu Kitchen was to create a kitchen that focuses on providing a stage for life and moves the storage capacity to the background. Like life itself, the fitment-like Kokopuu adapts to different situations and needs, providing plenty of new possibilities for furnishing your kitchen. Created by designer Jaani Vaahtera, Isku Kokopuu Kitchen is made out of Finnish solid birch with the ideals of sustainable development in mind. The estimated usage time of Kokopuu Kitchen is up to 250 years. Kokopuu Kitchen is offered in four different sizes and the product family also includes wooden kitchen hoods and wooden furniture."  from Isku press release
Great work, we say!

 

2 kommenttia:

  1. what a spectacular kitchen!!Thanks for sharing!

    VastaaPoista
  2. i like ! jos joskus ikioma keittiö niin tää sinne olis unelma :)

    VastaaPoista