LONELY TIGER
Yksinäinen tiikeri. Tykkään tiikereistä. Tykkään myös yksinäisyydestä. Siitä omasta rauhasta, jonka saan, kun olen yksin. Ivanan Helsingin vanhan malliston nimi on Lonely tiger - yksinäinen tiikeri. 
Ivana ja Luhta home tekivät yhteistyötä, printti on tuttu, sen tuloksena syntyivät nämä ihanat pussilakanat.

Viime Jouluna meillä telttailtiin peiton pesässä. Tykkään hullutella, on kiva nukkua telttojen seassa keskellä talvea. Haaveilen, että meillä joskus olisi sellainen teltta, mihin mahtuisimme koko perhe. Tämä campist.comin tee pee ei ole yhtään hullumpi. Mutta entä sitten, jos camping paikalla ei kasva puita? Olen varma, että telttaillessa ei ole huolia, on vain tämä hetki.


A lonely tiger. I like tigers. I like  loneliness too. I like the peace what I get when I´m alone. Ivana`s old collection`s name is lonely tiger.
Ivana Helsinki and Luhta home did cooperation, these nice bedclothes are from that case. 


Last christmas we were camping in our bed. I like to be a little bit grazy, it`s nice to sleep in tents in the middle of the winter. I am dreaming, that some day we could have enough big tent for our family. That teepee from campist.com looks good. But what about if there`s not any trees where you are camping? I am sure that when you are camping, you don`t have any worries,  you have only this moment.

1 kommentti: