A.P


A.P. = Aleksi Perälä. Teollinen muotoilija. 1978. Suomi. Ravijoki. Perälä on tehnyt yhteistyötä mm. Nokian, Duratin, Iittalan, Woodnotesin, Finlaysonin, Konecranesin ja Sis delin kanssa. Hän on vaikuttanut myös muotohiomon toimitusjohtajana ja muotoilijana. Minä vaikutuin, kun join kupin kuumaa Sis delissä, jonka tunnelman Perälä on luonut.

Suomalainen räsymatto + Rocket jakkara design by Eero Aarnio = A.P.
Olen myyty.

A.P. = Aleksi Perälä. An industrial designer, who was born 1978. He has worked for example with Nokia, Durat, Iittala, Woodnotes, Finlayson, Konecranes and Sis deli. Perälä has worked as a managing director at design agensy Muotohiomo, and he hes been a designer also in that company. I was impressed when i drank a cup of hot chocolate in Sis deli, the feeling there is made by Aleksi.
A finnish ragrug + Rocket stool design by Eero Aarnio = A.P.
I love it!

-mirja-

3 kommenttia:

 1. Anonyymi1/19/2011

  Teillä on hienoja poimintoja design-maailmasta! Viekää vain englanninkieliset osiot vaikka wordin kielentarkastuksen kautta ennen julkaisua.

  VastaaPoista
 2. Ala-asteella "asuin ketsupissa". Muistan miten punastuin sen sanottuani. Näillä mennään kuitenkin. Ymmärrystä toivoen. Ja pitäkää hauskaa lukijat, kun saatte nauraa:).
  m.

  VastaaPoista
 3. :-) Mä vaihdoin vielä lukioiässä lampaita. Siitä lähtien olen muistanut, että lakanat=sheets eikä sheeps...

  VastaaPoista