SPLASH!

 
Meidän kylpyhuoneemme on todella pieni 2m x 2m ja suihkukaappikin vain 70cm x 70cm.  Säilytystilaa ei myöskään suurelle ammeelle ole ja mihin sitä suurta ammetta voi käyttää kun lapset kasvavat isoiksi??  Koska pienen vauvan suihkuttelu on hiukan haastavaa korvien putkien ym. takia päädyimme ostamaan flexi bath ammeen joka taittuu kasaan! Aivan mahtava keksintö!  Se on sopivan pieni ja tarpeeksi iso (P) 66.5cm x (L) 38.9cm x (K) 23.8cm. Flexi on tarpeeksi siro ja tyylikäs myös jatkokäyttöön vaikka lelu laatikoksi. Pohjassa on myös tulppa vesien laskuun ja kertomaan kun vesi on sopivan lämmintä. Väreissä on myös mistä valita. No minä tylsänä otin valkoisen, koska siellä mistä me ostimme, ei ollut juuri sitä väriä jonka olisin kelpuuttanut. Nyt saa korvantaustat  ja varpaanvälit puhdasta kyytiä!

Our bathroom is so small 2m x 2m. And we dont have any extra space for storrage a big baby bath. So we desided to buy this danish invention called flexi bath. The Flexi Bath is a baby bath which is foldable so that it doesn't take up space in the bathroom. It has a temperature sensitive drain plug which changes colour when the bath water approaches the ideal bathing temperature and for comfort and safety, the bottom of the bath has a non-slip surface. It does not contain phthalates or any other harmful materials later it can become a toy box or laundry basket  (L) 66.5cm x (W) 38.9cm x (H) 23.8cm

-r- 

6 kommenttia:

 1. Nerokasta! Minua niiin harmitti, kun ammeesta piti luopua putkiremontin yhteydessä. Meillä on saman kokoinen kylppäri, mutta ammeessa kylpi vaivatta kolmekin palleroa samalla kertaa.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/30/2011

  Onpas kaunis lattia. Ja amme varmasti käytännöllinen pienissä tiloissa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/30/2011

  Ostettiin meille samoilla perusteilla, melkein jäi tosin ostamatta, kun eivät meinanneet Kodin 1:ssä löytää omista valikoimistaan... Oli sijoitettu kummalliseen Mix-osastoon, ei esimerkiksi sauna-, lasten-, tai muoviosastolle (jossa muut lastenammeet olivat...)!

  VastaaPoista
 4. rva Reipas: Niin eihän tuohon ihan kolme mahdu mutta yksi iso ja pieni meni meillä ihan sopuisasti:)
  Anonyymi: Se on Kaakelikeskuksesta kuivapuristelaattaa. On se ihana mutta tumpelot remppamiehet asensivat sen päin mäntyä ja nyt odotellaan korjausta.
  Anonyymi: Tuolle on kyllä helppo keksiä sijoituspaikka kun lapset kasvaa, harmi vaan ettei ollut tuota harmaa pinkkiä valikoimissa. Olisi ollut hiukan enemmän jujua:)

  VastaaPoista
 5. haa, hetken hieraisin silmiäni, kun meillekin justiinsa asennettiin mustaa kuuskulmiota kylppärin lattiaan! on se vaan niin hyvän näkönen! flexi bath on kans aika nerokas.

  VastaaPoista
 6. Yes, yes yes, this it what I need, too! We have no bathtub in our bathroom, just a shower. And it's slippery like hell. Thanks for the tip! And also for the mention of my webshop in the other post. Haven't sold a piece in a while, aaaaargh!

  VastaaPoista