Stylish blogger award!


Saimme tällaisen upean tunnustuksen vaippa-iästämme huolimatta. Kiitokset Spots ja Kape!

Tapasimme toisemme livenä ensimmäisen kerran RTIF:n ensimmäisellä kotivisiitillä. Se oli lämmin rutistus. Joskus vaan käy niin, että kaikki on luontevaa alusta asti. Toinen jatkaa siitä, mihin toinen lopettaa. Toinen on taitava siinä, missä itsellä on puutteita. Intohimo on samanlainen, rakkaus ideaan. "Ilman henkeä ei ole mitään." Vimman lisäksi meitä yhdistää myös remppa, jonka keskellä elämme. Molemmat ilman suihkua, pyykkikoneista puhumattakaan. Bad hair day on arkea. Ehkä juuri tuo epätäydellisen hyvä elämä tuo tarpeellisia ulottuvuuksia RTIF -tiimiimme. Meillä on halu osaltamme muuttaa maailmaa, jättää jälkemme siihen. Olemme hämillämme siitä, miten meidät on huomattu. Lämmin kiitos teille kaikille lukijoille, ja teille jotka olette vieneet Suomi-koteja maailmalle mukananne. On ilo jakaa kokemamme kauneus kanssanne. Kiitos myös kodeille, joissa olemme jo kyläilleet, ja terveisiä myös sinne, missä meitä vielä odotetaan. Se, miten olette kokeneet tämän, merkitsee meille paljon. Jatketaan jakamista, yhteistä matkaamme.

KIITOS. THANK YOU.







EELOVI

EELOVI. Suomalainen design-tuotemerkki, joka haluaa muotoilla arjen uudelleen. Eelovi edustaa Suomea, joka jatkuu Helsingin takana. Paikkakuntia, joissa käydään joululomalla mutta palataan uudeksivuodeksi kaupunkiin. Eelovi tarjoaa yksinkertaisia ja ajattomia arjen asioita kauniissa paketissa. Meillä meni heti tilaukseen keltainen lintukoto. Saa nähdä mille seinälle se päätyy.

Eelovi is new Finnish design label that wants to reform your everyday living. Eelovi represents the part on Finland that begins on the other side of Helsinki. Places you visit in Christmas but return to the city by New Years Eve. Eelovi offers simple and timeless things in beautiful package. Soon that pretty yellow lintukoto will have it´s new home at our place. 

   

ELSANOMIA



Elsanomian Helmituoli, jättisuuret puiset pallot, kuin Aarikan koruissa. Pehmeä ja lämmin istua. Nyt tuolia saa myös lasten kokoa.

Helmituoli, large wooden balls, just like in Aarikka jewelries. Soft and warm to sit. Now you can have it also in smaller size for children. From Elsanomia.

  




MULLA ON NÄLKÄ!




Äiti, mulla on nälkä! Tuon saa kuulla aika monta kertaa päivässä. Kattilalla on väliä, ja fiiliksellä. 
Matta rosterinen on Iittalan Neo kattila. Muut vanhoja elämää nähneitä, sieltä ja täältä (kuva1). Tarjotin Fokus, Marimekko. Pian sitä saa taas, mustana (kuva2). Kangas on Marimekon, kevät 2011 ja kattila Hackman Talvi (kuva3). Sininen kattila on vanha armeijan kypärä(kuva4).

Mum, i am hungry!  I get to hear that alot! A pot matters and the feeling of it. Stainless pot is Iittala´s Neo, other are old ones from here and there.(photo1) Tray is Marimekko´s Focus, soon you can have it again, on black(photo2).   Fabric is from Marimekkos spring 2011 and the pot is Hackman´s Talvi(photo3). Blue pot is an old armyhelmet (photo4).
 

RTIF#2



































photo Riikka Kantinkoski concept Mirja Karjula

BANG BANG COPENHAGEN AW11






BANGBANG COPENHAGEN osui ja upposi, nimittäin tanskalaisen lastenvaatefirman uusi kevätmallisto. Ainakin täältä voi kyseistä merkkiä ostaa. Nappeja, värejä ja let´s go meininki! 
   
BangBang Copenhagen, childrens 2011 springcollection is out now! You can buy it from here forexamble. Buttons, colours and let´s go spirit!
   
Original pictures from: BangBangCopenhagen
   

KOKOPUU-KITCHEN



"Se on syntynyt suomalaisessa metsässä, tulen ja veden ympärille. Se on syntynyt suomalaisesta pirtistä suomalaiseen pirttiin, luomaan kodille ilon, turvan ja ystävyyden keskipisteen. Se on muotoiltu elämään pitkään ja ilahduttamaan yhä uudestaan. Se on lähipuuta josta kauneus on veistetty esiin. Se on Isku Kokopuu."
- Muotoilija Jaani Vaahtera

Isku lanseerasi vuoden 2010 habitare messuilla Kokopuu-keittiömalliston. Mallisto koostuu erilaisista saarekemalleista, liesituulettimista sekä kalusteista. Materiaalina on suomalainen koivu. Tuotteella on yli 50-vuoden laadullinen ja esteettinen käyttöikä. Kokopuu malliston on suunnitellut muotoilija Jaani Vaahtera. Hienoa työtä sanomme me!

"The minimalistic beauty of the new Isku Kokopuu Kitchen combined with the ecological use of wood and the idea of the kitchen truly being the heart of the home. The primary aim behind the design of Isku Kokopuu Kitchen was to create a kitchen that focuses on providing a stage for life and moves the storage capacity to the background. Like life itself, the fitment-like Kokopuu adapts to different situations and needs, providing plenty of new possibilities for furnishing your kitchen. Created by designer Jaani Vaahtera, Isku Kokopuu Kitchen is made out of Finnish solid birch with the ideals of sustainable development in mind. The estimated usage time of Kokopuu Kitchen is up to 250 years. Kokopuu Kitchen is offered in four different sizes and the product family also includes wooden kitchen hoods and wooden furniture."  from Isku press release
Great work, we say!